Anki Permoda a lansat La Vie En Perle, o colectie cu broderii si perle cusute manual

anki (1)Anki Permoda a lansat La vie En Perle, o colecție de ținute luxury realizată din materiale flexibile, ușoare, care se suprapun în straturi ce structurează, modelează și creează volume noi, vibrante. De remarcat sunt broderiile și perlele cusute manual care vin să desăvârșească modelele noii colecții, perfecte pentru evenimentele festive ale verii.

“Colecția urmează ultimele tendințe din modă și oferă ținute elegante, care rămân în memoria privitorilor. Am conceput La Vie En Perle din dorința de a provoca femeile  să își exprime propria personalitate prin purtarea unor modele care să facă diferența într-un mod inedit”, explică Andreea Parlea, owner Anki Permoda.

Colecția La Vie En Perle surprinde delimitarea fină dintre feminitate și lux, fiind o împletire dinamică între noțiunile reprezentative celor două genuri. La vie En Perle celebrează spiritul neînfricat al femeii moderne și îl ghidează spre regăsirea acesteia. Delicată, dar puternică, aceasta este definiția femeii complexe a secolului XXI din perspectiva atelierului de creație Anki Permoda.

Descoperiți întrega colecție pe: www.anki.ro.

anki (2) anki (3) anki (4) anki (5) anki (7) anki (8)

Despre Anki Permoda

Aparut recent pe piața din România, brandul Anki Permoda se adresează femeilor puternice, elegante și rafinate, indiferent de vârstă sau stil.

Brand premium, cu produse din materiale de cea mai bună calitate, broderii realizate manual și accesorii îndrăznețe și elegante, Anki Permoda oferă femeilor atât rochii de seară, cat și rochii de cocktail, salopete sau chiar rochii de mireasă.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns