, ,

Cafea traditional vieneza savurata in Bucuresti

dsc_0187

CoffeeShop Company prima franciza deschisa in Romania a brandului austriac cu acelasi nume a organizat luni, 10 octombrie, un Late Media Breakfast la care au fost participat bloggeri si vedete. CoffeeShop Company este o afacere austriaca de familie, parte a Grupului de Companii Scharf, fiind prezenta in 23 de tari din lume, cu peste 300 de cafenele.

dsc_0173

CoffeeShop Company mizeaza pe o experienta perfecta si unica  a cafelei, intr-o atmosfera confortabila si relaxata, o reinterpretare a traditionalei “Viennacoffee house” ce intanleste moderna “coffee to go”, atat de actuala in lumea noastra agitata.  Este locul perfect in care poti nu doar sa savurezi cea mai buna cafea din Bucuresti, ci sa te bucuri deplin de viata, intr-o atmosfera ce aminteste de farmecul vienez.

dsc_0140 dsc_0146

Compania foloseste  exclusiv boabe de cafea Arabica premium, cultivate in zone muntoase. Din miile de varietati Arabica, au fost selectat 20 cu o singura origine, avand coduri genetice compatibile, deci care se completeaza una pe cealalta. In doze mici si prin atributele genetice, sunt ideale pentru o prajire comuna, blanda, in cuptoare clasice, pentru a oferi o explozie de arome.

dsc_0178

Prezenta pe piata locala de 6 luni CoffeeShop  Company serveste specialitatile de cafea espresso in pahare speciale de prima clasa, cani de portelan sofisticate sau pahare cu un design atractiv. Toate recipientele au proprietati de izolare deosebite astfel temperatura optima pentru consum este garantata.  Facebook: https://www.facebook.com/CoffeeshopCompanyBucharest Instagram:coffeeshop_company_bucharest

Putul Lui Zamfir Nr.2

Bucuresti, Romania

07:30 – 23:00

0741 189 938

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns