MUA Costina Lumezeanu: Smokey eyes a revenit in tendinte in primavara/vara 2017

Sezonul acesta, tendințele de make-up sunt destul de îndrăznețe din punct de vedere cromatic, iar minimalismul este sublimat de un ten foarte luminos. Smokey eyes rămâne cel mai popular machiaj din industria frumuseții și capătă forme tot mai noi și mai noi, devenind cât se poate de atrăgător.

Smokey eyes, efectul care oferă profunzime şi luminozitate privirii

Un make-up bine ales are rolul de a scoate în evidență forma și culoarea ochilor, intensifică privirea, oferă stralucire și înlătură orice urmă de oboseală. Machiajul smokey eyes este cea mai bună variantă pentru o ținută de seară, pentru că atrage atenția și oferă un aer seducător, însă poate fi purtat cu succes și ziua, dacă este realizat din nuanțe mai deschise. Deși este evident că în viața de zi cu zi, nici cele mai îndrăznete femei nu vor risca să repete machiajul din prezentările lui Saint Laurent și Marc Jacobs, intensificarea culorilor fardurilor poate avea un efect foarte rafinat.

Costina Lumezeanu, make-up artist: ,,Smokey eyes, creat corect, în nunțele potrivite tenului, formei și culorii ochilor, are un rezultat care surprinde plăcut de fiecare dată. Chiar dacă aleg culori mai puternice, îmi place să creez un make-up care să ofere luminozitate, care să nu încarce tenul și care să reziste în timp. Niciodată nu am făcut rabat de la calitate, iar asta s-a observat în rezultatele mele.”

Foarte important este ca atunci când se realizează un machiaj de acest tip, culoarea buzelor să fie definită într-o nuanță cât mai naturală. În același timp,  în acest sezon se poartă sprâncenele pline, periate în sus, cu o grosime care să denote un aspect curat și luminos.

Despre Costina Lumezeanu:

Costina Lumezeanu a fost dintotdeauna pasionată de artă și de cromatică. De șapte ani, este make-up artist profesionist și abordează machiaje diverse, de la cel mai natural make-up/no make-up look la machiaje beauty, bride, creative/fashion sau efecte speciale.  Amprenta personală a stilului constă în luminozitate, pentru că îl consideră secretul unui look plin de prospețime.

Irina Rimes, Giulia, Nicoleta Nucă, Alina Eremia, Andra, Elena Gheorghe, Xonia sau sunt doar câteva dintre vedetele care i-au călcat pragul, însă proiectele de viitor ale Costinei Lumezeanu cuprind workshop-uri interactive de make-up pentru tinerele care vor să deprindă din tainele machiajului și sesiuni de automachiaj.

Pentru noutăți și programări pentru orice tip de evenimente:

Facebook: https://www.facebook.com/costina.lumezeanu?fref=ts 

Instagram: https://www.instagram.com/costinalumezeanu/

Telefon: 0752 180 784

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns