NUK – de 60 de ani alaturi de parinti si copii

Nuk_SMP

Stim foarte bine ca viata de parinte nu este atat de usoara pe cat pare, chiar daca e presarata cu impliniri si fericire. In cresterea bebelusilor, grija si responsabilitatea sunt enorm de mari, si asta pentru ca pana cand cei mici invata sa vorbeasca, sa spuna ce vor sau ce ii doare, trebuie sa treaca un timp. Intelegem si apreciem eforturile de zi cu zi ale parintilor, de aceea, in cadrul Social Media for Parents, NUK a premiat parintii campioni. 

Orice parinte incearca sa ii ofere copilului sau tot ce este mai bun si are grija intotdeauna ca acesta sa fie in siguranta si sanatos. Responsabilitatea creste atunci cand faci parte dintr-o comunitate si impartasesti experientele de zi cu zi cu alti parinti. Nuk a premiat parintii bloggeri atat pentru grija, atentia si afectiunea pe care le ofera celor mici, cat si pentru dorinta de a veni in sprijinul celorlalti parinti cu sfaturi din propria lor experienta.

Fie ca vorbim despre hrana sau igiena, cei mici au nevoie de ingrijire speciala si protectie, iar aceste aspecte se invata treptat si necesita ajutor. Alimentatia are un rol cheie in asigurarea unei sanatati de fier pentru copil, in special in primul an de viata. Nevoile nutritionale ale unui bebelus sunt unice, diferite fata de cele ale unui adult si chiar de cele ale celorlalti copii, de aceea necesita atentie sporita din partea parintilor. Sanatatea bebelusului tau este influentata de asemenea si de igiena, un aspect la care parintii trebuie sa fie atenti inca din prima zi de viata a celui mic. De la igiena bebelusului si pana la igiena personala a tuturor celor care intra in contact cu el, parintii sunt cei care trebuie sa se ingrijeasca in permanenta de curatarea corecta si de protectia celui mic.

NUK are grija de campionul tau in momentele in care acesta are cea mai mare nevoie si ofera produse speciale pentru igiena personala, prepararea hranei, siguranta copilului, transformand astfel caminul intr-un loc sigur si confortabil. NUK te sustine atunci cand ai cea mai mare nevoie sa-i fii alaturi, sa-l ajuti sa descopere lumea si sa progreseze. De 60 de ani, NUK vine in ajutorul parintilor cu produsele necesare pentru o buna crestere si dezvoltare.

nuk_1

NUK are grija de campionul tau

Dezvoltate ca urmare a cercetarilor medicale, dar avand la baza mai ales experientele mamicilor de pretutindeni, cunostintele acumulate de 6 decenii s-au concretizat intr-o comoara unica numita Experienta. NUK vine in ajutorul mamelor cu articolele de care au nevoie, chiar din primele zile de viata ale micutilor.

Utilizate si indragite de mamici si bebelusi din peste 110 de ţari si de pe 5 continente, produsele Nuk sprijina si promoveaza dezvoltarea naturala a bebelusilor prin crearea unor produse indreptate optim catre nevoile acestora.

Despre NUK

In 1956, cei doi experţi in dentiţie Prof Dr Dr W. Balters şi Dr med. dent. A. Müller au pus fundamentul pentru NUK prin invenţia primei suzete ortodontice.

Expertiza NUK in domeniul ingrijirii bebeluşilor combinata cu exigenţa de a oferi produse din materiale selectate şi de cel mai inalt nivel calitativ posibil, a condus catre concepte bine gandite, care sunt ajustate optim la nevoile fiecarei etape a dezvoltarii bebeluşilor. NUK ofera mamelor liniştea sufleteasca de a face ceea ce este potrivit – in mai mult de 110 ţari din intreaga lume.

Portofoliul de produse consta in biberoane, tetine, suzete, produse pentru mamici in perioada alaptarii (tampoane pentru san, pompe pentru extras laptele matern, aparatori pentru san etc.), produse de dentiţie orala, produse de igiena&ingrijire etc.

Detalii pe: www.nuk.ro şi pe www.facebook.com/NUK.Romania

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns