,

Paralela 45 ofera reduceri la vacantele achizitionate in preajma sarbatorilor de Paste

Bali_Indonezia_Google_4_1Paralela 45 împreună cu Iepurașul călător „aruncă vacanțe din zbor”. Agenția de turism a pregătit chartere, sejururi și circuite care, achiziționate în perioada 07.04 – 04.05.2016, dispun de discounturi speciale. Oferta PROMO Iepuraș se adresează turiștilor care doresc să petreacă o vacanță nemaipomenită în perioada Pascală și nu numai, bucurându-se de un pachet turistic atractiv.

Rodos, Grecia și Bali, Indonezia – două dintre stațiunile cu cele mai atractive oferte de Paște

Persoanele care doresc să-și petreacă Paștele în afara țării, pot alege să o facă într-un mod complet diferit, prin intermediul vacanțelor pe care Paralela 45 le pune la dispoziție. În acest sens, ofertele pentru insula Rodos din Grecia beneficiază de 10% reducere, în timp ce sejurul cu autocarul în Grecia oferă reduceri de 20€/persoană. Una dintre destinațiile exotice preferate de turiști este insula Bali din Indonezia, cunoscută drept Insula Zeilor, ofertele beneficiind de reduceri de 30€/persoană.

popup Mykonos

Cumpără acum și te distrezi fără griji la vară

În această perioadă sunt oferite reduceri între 5 și 12% pentru pachetele turistice achiziționate. Există o multitudine de chartere disponibile în zone precum Grecia, Turcia, Spania și Portugalia, sejururi în Italia, Franța și Cipru și circuite în Iordania-Israel.

Cele mai căutate și ofertante stațiuni turistice din Grecia sunt: Mykonos, Rodos, Zakynthos, Creta, Chania, Santorini și Corfu, unde turiștii pot petrece vacanțe nemaipomenite bucurându-se de razele soarelui pe plajele cu nisip auriu. Antalya și Bodrum reprezintă două dintre stațiunile din Turcia cu cele mai bune oferte din acest an, în timp ce Spania aduce în atenția vizitatorilor stațiunile Costa del Sol, Costa Blanca, Costa Brava, Tenerife și Mallorca.

Detalii despre ofertele și promoțiile disponibile pot fi accesate pe site-ul companiei: www.paralela45.ro.

Despre Paralela 45  

Paralela 45  activează de peste 25 de ani pe piață vacanțelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din România, ce deține o rețea națională formată din 35 de agenții și aproape 200 de angajați. Alături de turismul individual și intern, chartere și bilete de avion, Paralela 45 se concentrează acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regăsindu-se în exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votată timp de șapte ani la rând drept „Cea mai de încredere agenție de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest și a câștigat în 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparație pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro .

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns