, ,

Patinoarul Cotroceni introduce în premiera în România serviciul ice karting

Ice Karting_George VintilaAFI Palace Cotroceni, cel mai mare centru comercial din România, își mărește gama de opțiuni de distracție prin serviciul ice karting, introdus în premieră în România de patinoarul Cotroceni on Ice. Astfel, de la finalul lunii aprilie vor fi disponibile trei karturi special create pentru curse pe gheață, ce reprezintă un nou punct de atracție în centrul comercial.

„În AFI Palace Cotroceni  oferim clienților noștri un mix variat de opțiuni de distracție, ce vin în întâmpinarea dorințelor unui public extins. Urmărim constant trendurile internaționale și suntem deschiși să introducem pe piața din România concepte noi, care să diversifice și mai mult posibilitățile de petrecere a timpului liber din centrul nostru comercial. Cu această ocazie îi invităm pe clienții noștri să vină la patinoar și să se numere printre primii care vor testa serviciul ice karting, în România.”, declară Aura Dinu, Marketing Director, AFI Palace Malls Division.

„Prin ice karting deschidem patinoarul și celor care nu știu să patineze. Iar drifturile pe gheață sunt de senzație. Ne așteptăm ca numărul clienților care vin să se distreze la Cotroceni on Ice să fie mai mare comparativ cu anii precedenți. ” a adăugat Catinca Oprea, PR Cotroceni on Ice.

Karturile vor putea fi închiriate la patinoar printr-un sistem online sau telefonic și vor putea fi conduse de adulți, dar și de copiii care au împlinit vârsta de 8 ani. Fiecare client va beneficia de un scurt instructaj înainte de a începe cursa pe gheață. Karturile funcționează pe baza unui sistem electric și pot fi controlate și de la distanţă, prin intermediul unei telecomenzi.

Noul serviciu de distracție introdus de patinoarul din AFI Palace Cotroceni va fi folosit și în scop caritabil, iar 10% din încasările provenite din primele 100 de închirieri de karturi pe gheaţă  vor fi direcţionate de Cotroceni on Ice către Magicamp, Tabăra Copiilor Diagnosticaţi cu Cancer.

Pentru mai multe informaţii despre evenimente sau noutăţi din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFIPalace Cotroceni.

Ice Karting_AFI Palace Cotroceni

Ice Karting_ Giulia

Sursă foto: PR

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns