Sun’s Day Fest – cel mai tare picnic pe care l-a vazut Bucurestiul pana acum

CapturedfsdfDuminica, 29 mai, la Palatul Mogosoaia a avut loc prima editie a evenimentului Sun’s Day Fest, un picnic boho care, ajutat de mult soare, a dat startul distractiei din aceasta vara. 

Sub indemnul ,,Let’s chase the sun’’, participantii veniti la picnic au purtat tinute chic si au animat una dintre petrecerile cool ale acestui sezon.

Persoanele prezente la Sun’s Day Fest au avut parte de o duminica insorita, in natura, unde fie se puteau relaxa si bucura de seturile stylish de picnic pe o patura colorata sau capite de fan, fie puteau juca sporturi pe iarba sau dansa pe hituri celebre si muzica live.
Decorurile boho nu au lipsit nici ele de la eveniment, astfel, spatiul dedicat evenimentului de langa Palatul Mogosoaia s-a tranformat pentru cateva ore intr-un basm fermecat cu decoratiuni si corturi boeme, sezlonguri relaxante, bijuterii chic, cocktailuri delicioase si tatuaje creative.

Multe vedete si-au facut aparitia la acest picnic. Astfel, Radu Vâlcan, Adela Popescu, Ion Ion Ţiriac, Ileana Lazariuc, Giulia Huidu, Stephan Pelger, Ramona Bădulescu, Florin Dobre, Nadd Hu, Diana Enciu si Otravă au petrecut pana la apus, in compania muzicii groovie si a hiturilor in ton cu noul anotimp.

Parteneri: Banca Transilvania, Martini, British American Tabacco, Pepsi Cola, Strongbow, LOFT Catering, Sephora, Exotique, Acustica, Ţiriac Auto.

Despre Sun’s Day fest
Sun’s Day Fest este un eveniment conceput sub forma unui picnic boho, presarat cu mult soare, distractie si cea mai buna muzica care te indeamna la party-ul perfect pe timp de zi.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns